Lézerfelíratozás

 

Classic és Steel design

A Siedle Classic und Siedle Steel design-vonalhoz tartozó kültéri egységek felíratozása lézer technológiával készül.
Mindenütt alkalmazható, ahol felíratozásra van szükség: betűk, számok a hívógombokon, postaládákon, további egyedi információk, úgymint házszám és emeletazonosító táblák, utcanevek, cégnevek, szimbolumok, piktogrammok, logók. Siedle Steel kültéri egységek tasztaturáinak, kódzárainak felíratozása szintén lézer technológiával készül. További felíratozási lehetőségek, gravírozás, ígény esetén továbbra is rendelkezésre áll.

 

Tökéletes kidolgozás

Siedle a különböző anyagokhoz, különböző, tökéletesen kidolgozott lézer technológiával rendelkezik. Akár szálrahúzott nemesacél, magasfényű króm, vagy rézbevonat, a felírat nemes, elegáns megjelenésú. Egy nemes, matt felírat, kiemeli a PVD-felület felíratát, ,íg egy rézbevonat esetén, kihangsúlyozza az anyag természetességét.

A lakkozott és eloxált felületek felíratai, technológiai okok miatt, nem készülheznek lézer technológiával. Ezen felületek felíratozásai, a standard, gravírozással készülnek. 

 

Egyedi

A lézertechnológia egyedi kivánságok megvalósítását teszi lehetővé, céglogóktól a piktogrammokig ,480 x 800 mm felületen.
Azonkívül a már meglévő kültéri egységek felírata, lézerfelíratra cserélhető - hívógombok, hordozólemezek.

 

Precizítás, ami állandó

Lézerfelírat több előnnyel is rendelkezik. A nagyobb kontraszt miatt, jobban olvasható, mint a gravírozás. Pontos kidolgozás, magas minőség magától értetödik. A lézerfelírat kopás- és időjárásálló. Nagyobb méretű lézerfelíratok, cégnevek, logók, lényegesen olcsóbbak, mint a gravírozott felíratok.

 

Felíratozások áttekintése:

A lézer felíratozás mellet, lehetőség van gravírozásra, kiemelt -fekete színnel- gravírozásra, illtve műanyagból készült tasztatúrás kialakításra.Ha további információra van szüksége, hívjon minket a 06-20-434-6410-es számon.