Legfrissebb információk

Hétköznapi menedék
2019.10.21
Kategória: Hírek
Ha az ember épít egy házat, ahova el szeretne vonulni a világ elől, akkor oda csak olyanok léphetnek be, akiket a házigazda szívesen lát. Ennek a vendégszelektálásnak a legjobb eszköze pedig a kaputelefon. Számos kaputelefon Budapest területén is ilyen okból kerül beépítésre, de mi most külföldre megyünk egy igényes példáért.
A Dél-Németországban található épület egy üzletember házaspár tulajdona, és azért készült, hogy ide vonulhassanak el a rohanó hétköznapokat kipihenni. A tágas belős tér szellős érzetet ad, és jó betekintést az ingatlan minden pontján elhelyezett művészeti alkotásokra.

Éppen ezért fontos volt, hogy a kaputelefon beltéri egysége diszkréten símuljon a háttérbe, míg a kapunál, és a bejárati ajtónál egy minden igényt és funkciót kielégítő Siedle video kaputelefon szett került elhelyezésre.

A tulajdonosok nem feledkeztek meg a nyári lakról sem, mely a főépülettől száz méterre áll. Ide ujjlenyomat olvasós rendszert szereltettek, így ide kulcs nélkül is be tudnak lépni. Itt tárolják a kertész felszerelésiet is, aki ujjlenyomatával szintén bejuthat ide.