Legfrissebb információk

www_086_01670

Haus der Architekten, Stuttgart

Az egyszerû formákat használó épülethez a kaputelefon rendszereknek is egyszerûnek, letisztultnak kellett lenniük, azonban funkciójukban elvárt volt a magas minõség. Így esett a választás a Siedle rozsdamentes acél kaputelefonjaira. Ilyen kaputelefon Budapest területén is bárhol beépíthetõ.

tovább »
www_086_Albis_Leasing_AG_HH_02481

Az Albis Leasing-épület, Hamburg

Modern épülethez modern kaputelefon, gondolhatták a tervezõk. Így nem csoda, hogy a Siedle kaputelefon termékeire esett a választásuk

tovább »
www_086_Access_VoBa_Villingen_24_11943

Volksbank Villingen

A villingeni banképület egy új modern szárnyat kapott, mely kapcsolódik a régi épülethez, és ügyfelek fogadására valamint üzleti megbeszélések lebonyolítására alkalmas terekkel rendelkezik. Az IP alapú kommunikációs rendszert a Siedle Access biztosítja, míg az épületek közötti ellenörzött átjárásért szintén a mi kaputelefon eszközeink felelnek.

tovább »
www_086_Haus_d_Wirtschfoerd_Hannover_0803_11908

Stílusos központ

Az épület, mely 1912 és 1914 között a Continental gumigyártó központja volt ma számos regionális szervezet irodájának ad otthont.

tovább »
Karl-Koehler-GmbH_Besigheim_03--086

Karl Köhler GMBH

A cég új irodája és rekreációs központja akár névjegykártya is lehetne. Az építõipari kivitelezéssel foglalkozó cég betonépületekre specializálódott. Mindez visszatükrözõdik új fõhadiszállásukban. A bejutást és kommunikációt a Siedle kaputelefon termékeivel valósították meg.

tovább »
www_086_brauhaus_01

Egy komoly kihívás

Amikor a berlini David Chipperfield építésziroda felkérte a Siedle-t egy különleges munkára nem voltunk biztosak benne, hogy sikeres lesz a projekt.

tovább »