Legfrissebb információk

Siedle Referenciák: Antivilla
2019.04.15
Kategória: Hírek
Az SS Siedle kaputelefon, és kommunikációs eszközei a világ élvonalába tartoznak. Nem véletlen hogy nagyon sok elismert építész épületeinek kivitelezésekor a mi termékeink kerülnek beépítésre. Íme egy tökéletes példa: az Antivilla.
Az épület Berlintől nem messze Krampnitzban található és az újhullámos német építészgeneráció fenegyerekének Arno Brandtlhubernek a tervei alapján készült. A teljes kaputelefon és belső kommunikációs rendszert a Siedle tervezte, és természetesen Siedle eszközök kerültek beépítésre a két emeleten.

Az Antivilla története a német újraegyesülés után kezdődött a brandenburgi Krampnitz tó partján. Az itt álló egykori kötöttárú gyárat a tulajdonos konzorcium lebontatta volna, hogy a tervek szerint tóra néző elegáns ingatlanokat építsenek. A tervek azonban nem valósultak meg, és ekkor érlezett Arno, hogy megmentse projektet. Az egykori üzem ferobbantása helyett újragondolta az épületet.

Az épület értékeinek megóvása volt a fő szempont a kaputelefon, kommunikációs rendszer tervezésekor is. A Siedle Steel termékcsalád elemei igen egyedi megoldásokkal kerültek beépítésre megtartva ezzel az épület patináját, de növelve műszaki tartalmát.