Kézi beszélő nélkül

Modelláttekintés
 Siedle Basic
Standard:Siedle Basic 

Minden jó kommunikáció alapja:  A Standard telefon jelzi a hívást, megkülönbözteti a bejárati és a lépcsőházi csengetést, felállítja a beszégkapcsolatot, nyitja az ajtót és kapcsolja a világítást. A csengetés hangereje állítható vagy teljesen lekapcsolható.(Némítás). Az LED villogása a hívást, míg a folyamatos világítás, a fennálló beszélgetést jelzi. A beszélgetés befelyezése után a kapcsolat a kültéri egységgel automatikusan megszünik.

Komfort

Magasabb ígényeket is kielégítenek komfort modellek. Modelltől függően, nyolc nyomógomb közül hét, maximum 14, egyedi kapcsolási- és vezérlési feladatra programozható. Így lesz a kaputelefon beltéri egysége egy vezérlő központ: pl.a garázs vagy udvarkapu nyitása, külső világítás ki-bekapcsolása, belső hívás, hívástovábbítás.Tovább…

belteri_asztali
Asztali kivitel

Minden Siedle beltéri egység a falra szerelés alternativájaként, asztali kivitelben is kapható.Egy konzol segítségével, a készülék ergonomikusan kedvező pozicióba kerül , optimálisan a kéznek illetve a kéz újjainak.

 

Ha további információra van szüksége, hívjon minket a 06-20-434-6410-es számon, vagy a jobb oldali űrlapon hagyja meg elérhetőségét és visszahívjuk.