Vonalas telefonkészülék

Kapcsolat a kaputelefon kültéri egysége és a vonalas telefonkészülék között

DECT_telefon

Képzelje el: A látogató becsenget, és a lakásban csörög a telefon – a hagyományos vonalas készülék. Nem kell a kaputelfon beltéri egységéhez sietnie, onnan válaszolhat, ahol éppen van, a teraszról, a dolgozó szóbából, vagy a pincéből…

Ha úton van, fogadhatja a kaputelefon kültéri egységének hívást a mobil telefonján.

Képzelje el: Az irodában a dolgozók közvetlenül hívhatóak a kaputelefon kültéri egységéről. A kapcsolat a telefonközponton keresztül épül fel, a munkahelyen lévő készülékkel, függetlenül, hogy analóg, ISDN vagy VoIP.

Siedle DoorCom egy hagyományos telefonközpont a/b-portjára csatlakozik. Analóg a/b-port-tal nem rendelkező VoIP berendezés esetén, egy VoIP adapter biztosítja a csatlakozási lehteőséget.

Individual_ajto

A kaputelefon kültéri egysége szabadon választható: Siedle DoorCom összeköti a kaputefon kültéri egységet, egy hagyományos vonalas készülékkel  – a kültéri egység korlátozása nélkül. DoorCom minden Siedle-Produkt-designe-nal működik. Kivételt csak a kompakt szettek jelentenek.

   

Ha további információra van szüksége, hívjon minket a 06-20-434-6410-es számon, vagy a jobb oldali űrlapon hagyja meg elérhetőségét és visszahívjuk.