Siedle Access

Nagy kapacitásával, hatótávolságával, rugalmasságával a Siedle Access rendszer a legmegfelelőbb azokban az épületekben, ahol

• sok egységre van szükség (kaputelefon kültéri és/vagy beltéri egység) és nagyok a távolságok

• magas követelmények a hang- és videojelátvitelben 

• több (helyileg) különálló épület

• porta szolgálat vagy felügyeleti funkciók ellátása

• heterogén felhasználás (privát és hivatali, üzemi felhasználás vegyesen)

• alapvető igény a strukturált kábelezés és az IP technológia 

     
         
 
 

A Siedle Access kommunikációs rendszer része az IP világnak. A rendszer kompatibilis a világon elfogadott IP-hálózati standarddal. A strukturált kábelezést  használja és azt az adatátviteli protokoll, mely a telefóniától,  a médiavezérlésig számos alkalmazás használ. Accsess integrálódik az IP világba, kiegészítve azt, a Siedle rendszerek teljes funkcióskálájával, a hangösszeköttetéstől, a videoképen, az Intercom funkción át, a komplex kapcsolási és vezérlési funkcióig. 

     

Az új, digitális világban érvényesül a Siedle rendszer erőssége. Az első helyen áll a biztonság, aztán a határküszöb a magán és a hivatali helyiségek között. Siedle nem viszi ki a hálózatot, az IP-protokollt az épületen kívülre a bejárathoz.

A biztonságot kiegészíti a variálhatóság és egyediség. Siedle Access nincs, csak bizonyos termékekre korlátozva : a rendszer három design-ban Vario, Steel és Classic választható. A beltéri egységek széles körét, egy Concierge-Software, más gyártók kiválasztott termékei, valamint a Siedle App által az iPhone és iPad egészíti ki.

 

Ha további információra van szüksége, hívjon minket a 06-20-434-6410-es számon, vagy a jobb oldali űrlapon hagyja meg elérhetőségét és visszahívjuk.