Beléptető rendszerek

Biometrikus olvasó

Garantált biztonság: nem lehet elveszíteni, elfelejteni, nem lophatják el, nem másolhatják le: a saját ujjunk, mint kulcs . A Siedle-ujjlenyomat olvasó kényelmet és biztonságot jelent. Siedle a legbiztonságosabb technikát, a termikus szenzort, életfelismeréssel, alkalmazza . Mivel az ujjat nem a szenzorra kell tartani, hanem elhúzni felette, így nem marad hátra semmilyen kiértékelhető adat. Egyúttal a szenzor a használat által folyamatosan tisztítva van. Siedle biometrikus olvasó korlátlanul használható kültéren is.

 
Proximity olvasó

Ideális mindenkinek, de legfőképpen gyerekeknek, amikor egyszerű, gyors ajtónyitásra van szükség: Az Electronic Key-t az olvasó elé kell tartani és az ajtó máris nyitva. Ha az Electronic Key elveszik, a kódja egyszerűen törölhető az olvasó memóriájából. Electronic Key passzív Transpondertechnikával működik: Mivel az Elektonic Key elem nélkül működik, működése biztos, nem igényel karbantartást, környezetbarát.
 
Kódtasztatúra

A kódtasztaura sokoldalúan alkalmazható. Számkombinációt alkalmazhatunk az ajtó nyitására, de végre hajthatunk vezérlési feladatok, vagy irányítottan becsengethetünk és beszélhetünk. Ugyanazzal a funkcióval, de teljesen más esztétikai megjelenéssel rendelhető Siedle Vario és Siedle Steel design-ban.
 
Kártyaolvasó

Nincs szükség esztétikátlan, komplikált többszöri szerelésre. A kártyaolvasó, minden vezető gyártó a beléptető és munkaidő nyilvántartó rendszerével működik, a különbség csak az egységes Siedle Vario vagy Siedle Steel megjelenés.
 


Ha további információra van szüksége, hívjon minket a 06-20-434-6410-es számon.