Szerelési módok

Steel felszerelési módjai

A felület síkjába szerelt

A síkba szerelt kaputelefon kültéri egységek lehetőséget nyújtanak a tervezőknek, építtetőknek a   kültéri egység homlokzatba való teljes beépítését. 

     
         
Üvegbeépítés

Siedle Steel üvegbeépítése esetén a kültéi egység közvetlenül az üvegbe kerül beépítésre. Látható rögzítések, keret nélkül, a kommunikációs rendszer kültéri egysége a homlokzat részévé válik.

       
         
Süllyesztett kivitel

A Steel, két részből álló konstrukciója lehetőséget ad, a kültéri egység extrem karcsú megjelenésre. A két milliméter vastag előlap, összesen hat millimétert emelkedik ki a falból.

       
         
Szabadon álló kivitel

A kommunikácios oszlop nem csak esztétikus, hanem ergonomikus, felhasználó barát módon elhelyezett modulokkal rendelkezik.

       
         
Felületre szerelt

A felületre szerelés célszerű alkalmazása, ha a homlokzathoz nem szeretnénk, vagy ha pl. műemlékvédelmi okok miatt nem lehet, az épület homlokzatán nagyobb építési munkákat végezni.

 

       
         
Ajtósíkba szerelt

A Siedle Steel, a bejáratba integrált, avval szoros egységet képező rendszer. A nagyvonalú, exkluzív kidolgozású  felület emeli a bejárati rész eleganciáját. 

     
         

Ha további információra van szüksége, hívjon minket a 06-20-434-6410-es számon, vagy a jobb oldali űrlapon hagyja meg elérhetőségét és visszahívjuk.

        vissza…