Írányitó- és tájékoztatótáblák
 
Háromrészes infótábla megvilágítással.

A fejléc a cég logójával messziről jól felismerhető, távolról is jól érvényesül. A középső rész, a közelről olvasható, részletes információkat tartalmazza. Az egész felület egy transzparens, egyszínű, nyomtatott fóliával van leragasztva. Az adatok aktualizálásakor az egész fóliát lecserélik.
 
Cégnév, szobaszám osztály: ha felíratok hosszú időn keresztül nem változnak, készülhetnek gravírozással, nyomtatással, vagy mint a képen a fejléc, lézervágással.

Nevek, beosztások, címek gyakrabban változnak. Ezen felíratok elkészítésére célszerű az egyszerűbben cserélhető feliratozási eljárások választása. A képen a részletek, egy egyszínű fóliára lettek nyomtatva. A meg nem nyomtatott felületek maradnak átlátszók. A tábla anyaga nemesacél.
 
A piktogramok, a közös helyiségek funkcióját jelölik. Elhelyezhetők egyedül is, de akár nagyobb táblákon is, feliratokkal, nyilakkal, egyéb szimbólumokkal kombinálva.
 
15 Standard piktogram áll rendelkezésre, melyeket a tájékoztató nyilak egészítenek ki. Számok, betűk igény szerint, egyedileg kerülnek legyártásra.
 


Ha további információra van szüksége, hívjon minket a 06-20-434-6410-es számon, vagy a jobb oldali űrlapon hagyja meg elérhetőségét és visszahívjuk.