Kézi beszélő nélkülStandard:Siedle Basic

Minden jó kommunikáció alapja: A Standard telefon jelzi a hívást, megkülönbözteti a bejárati és a lépcsőházi csengetést, felállítja a beszégkapcsolatot, nyitja az ajtót és kapcsolja a világítást. A csengetés hangereje állítható vagy teljesen lekapcsolható.(Némítás). Az LED villogása a hívást, míg a folyamatos világítás, a fennálló beszélgetést jelzi. A beszélgetés befelyezése után a kapcsolat a kültéri egységgel automatikusan megszünik.

 

Komfort

Magasabb ígényeket is kielégítenek komfort modellek. Modelltől függően, nyolc nyomógomb közül hét, maximum 14, egyedi kapcsolási- és vezérlési feladatra programozható. Így lesz a kaputelefon beltéri egysége egy vezérlő központ: pl.a garázs vagy udvarkapu nyitása, külső világítás ki-bekapcsolása, belső hívás, hívástovábbítás.

Tovább

 

Asztali kivitel

Minden Siedle beltéri egység a falra szerelés alternativájaként, asztali kivitelben is kapható.Egy konzol segítségével, a készülék ergonomikusan kedvező pozicióba kerül , optimálisan a kéznek illetve a kéz újjainak.

 

Intercom funkció

A kézi beszélő nélküli készülékek is kiváló hangminőséggel rendelkeznek.
Az intelligens vezérlőelektronika elnyomja a visszhangot, háttérzajt, melynek eredménye: egy tiszta, egyértelmű hangátvitel, mely akár a készüléktől több méterre is jól érthető.
A kiváló hangátvitel lehetővé teszi a Komfort modellek egy további, érdekes hasznosítását: a Komfort modellekkel lehetőség van a beltéri egységek közötti kommunikációra, hívástovábbításra, automatikus hívásfogadásra, akár csoportosan is, így minden további gond nélkül megvalósítható egy belső hangosítási rendszer.

Ez a funkció sok esetben hasznos lehet:
– több szintes házakban vagy lakásokban
– fő-és melléképületek között
– rendelőkben, üzemekben
– várószobákban
– ágyban fekvő vagy mozgáskorlátozott személyek esetében.

 


Ha további információra van szüksége, hívjon minket a 06-20-434-6410-es számon.