IP-hálózat
 

Képzelje el: A kaputelefon része az IP-hálózatának. A hívást, a beszédet, a videojelet az IP-hálózaton keresztül, a számítógépén futó Client-software fogadja. A PC ellátja a kaputelfon beltéri egységének minden funkcióját, beleértve a videokép megjelenítését, ajtónyítást, vezérlési funkciókat, állapot kijelzést. A továbbiakban a beltéri egységekre nincs szükség - bár bármikor csatlakoztathatók.

Vegyes rendszerek is kialakítahtóak. pl. egy épületben, az irodában a komplett kommunikáció történhet PC-én keresztül, míg a lakók klasszikus beltéri egységekkel rendelkezhetnek. A DoorCom-Analog interface segítségével kialakítható egy további megoldás: A PC megjeleniti a kameraképét, míg a vonalas készülék a hangösszköttetést és az ajtónyitást biztosítja, míg akkor is ha a PC ki van kapcsolva.

 

A virtuális beltéri egység könnyen áttekinthető és kezelhető , mint minden Siedle beltéri egység. De a software komplexebb feladatok ellátására is alkalmas. Két ablak jeleníti meg a státusz állapotokat, vezérlési, kapcsolási funkciókat.

 

kaputelefon kültéri egysége szabadon választható: Siedle DoorCom összeköti a kaputefon kültéri egységet, az IP-hálózattal – a kültéri egység korlátozása nélkül. DoorCom minden Siedle-Produkt-designe-nal működik. Kivételt csak a kompakt szettek jelentenek.

 
Ha további információra van szüksége, hívjon minket a 06-20-434-6410-es számon.