Modernizálás

Csengőből audio kaputelefon

A Siedle komplett szett segítségével, egy pillanat alatt audio kaputelefonra lecserélhető a régi csengője. A szett kültéri egysége felületre szerelhető, így nincs szükség kőműves munkára, a szerelés gyorsan elvégezhető. Rögzít, beköt, és kész.

 
Csengőből video kaputelefon

Nagyobb biztonság, több komfort, csekély szerelési, bekötési munkával. Leggyakrabban elég a régi csengő két vezetéke ahhoz, hogy ne csak beszélni, ajtót nyitni tudjunk, hanem láthassuk is az érkezőt.
 
Kaputelefon beltéri egységének cseréje

Újítsa fel kaputelefonját, egyszerűen, a régi kábelek felhasználásával. Magas telepítési költségek nélkül, lehet új díjnyertes, egyedi kialakítású kaputelefon beltéri egysége.
 
Kaputelefon kültéri egységének cseréje

Cserélje ki csak azt, amit valóban ki kell cserélni: A Siedle Classic kültéri kaputelefon egység pontosan illeszkedik a süllyesztett kivitelű TL511 sorozat számú egység helyére.
 
Régi Vario-ból, új Vario

Az évtizedek alatt rendkívüli időjárási viszonyoknak kitett Vario 511 sorozat számú kültéri egységek veszhettek fényükből, megjelenésük elavult.Egy adapter segítségével gond nélkül megoldható az egység cseréje, a Vario 611-es modellre. A vakolat alatti, süllyesztett ház marad a falban.
 
Épületfelújítás

A ház átépítése, illetve homlokzatának szigetelése ,kitünő időpont a bejárat körüli elektromos szerelések felújítására, mely Siedle Select rendszerrel gyerekjáték.