Különlegességek

Elölről üríthető postaláda

A megterhetlő lehajlás a múlté: hogy a küldemény ne essen le a földre a postáládaajtó nem oldalra hanem előre nyílik. 
 
Nedvesség elleni védelem

Eső, nyikosság ellenére a küldemény szárazon marad. A Vario disegn vonalú postaládák, belső, műanyag felülete optimális védelmet nyújt a nedvesség ellen. A műanyag box  speciális, egyedi vízelvezető profil lehetővé teszi, hogy a víz kivül, s nem a postaláda belséejében folyik le.
 
Lecsapodásmentes bedobónyílás

A bedobónyílás kellemetlen lecsapodó zaja a múlté: a bedobónyílás csillapítottan csukodik, s még erős szél esetén is zárva marad, nem csapkodja a szél. A csillapitott csukodás, standard minden Steel és Classic dsign-vonalú postaládánál.
 
Küldemények védelme jogosulatlan személyektől

Egyedileg beállítható védelem. A bedobónyílás mechanikai kialakítása lehetővéteszi a küldemények egyszerű behelyezését, de megakaályozzák a jogosulatlan kivételüket.Három pozicíó állítható be: teljesen nyítva, védelmi pozició, teljesen zárva (pl. ha szabadság idején nem szeretnénk semmilyen küldeményt kapni.)
 
Küldeményvisszajelző

Egyszerű funkció, megdöbbentő hatás: a beltéri készülék jelzi, ha küldemény van a postaládában. 
 
Elektronikus postaládanyitás

Ideális kiegészítője a beléptető rendszernek: elektronikus postaládanyitás. A megszökött kulcs helyett a postaláda biometrikus azonosítással, kódzárral, proximity azonosítóval (érintésmentes kárty, érintésmestes kulcstartó, tag) nyitható. 


Ha további információra van szüksége, hívjon minket a 06-20-434-6410-es számon