Siedle IQ beltéri készülékek


Sielde App minden 1952 után készült rendszerhez

Az új Siedle IQ beltéri készülékek a régi kaputelefon rendszerekhez is lehetővé teszik a mobil kommunikációt. Az ilyen rendszerek könnyen alkalmassá tehetők a Siedle App alkalmazáshoz. Az új világhoz való csatlakozás független a kaputelefon korától: A Siedle App megjeleníti a becsengetést a lakók mobiltelefonján.
Siedle IQ beltéri készülékek az 1+n és a 6+n rendszerekhez kapható.


 

Smart home. Easy

Az új Siedle IQ beltéri készülékek, a meglévő rendszer mindenféle komplex átszerelése, építészeti átépítése nélkül lehetővé teszik mobil kommunikációt: egyszerűen a meglévő, régi beltéri készüléket le kell szerelni, Siedle IQ készüléket felszerelni és bekötni és a Siedle App-on keresztül a routerrel csatlakoztatni. A Siedle App egyszerűen és gyorsan vezet végig a bejelentkezési folyamaton - szakmai ismeretekre nincs szükség. Néhány perc alatt az üzembe helyezés kész.

A beltéri készülékek felszerelése, bekötése megegyezik a korábbi 1+n vagy 6+n vezetékes beltéri készülékek bekötésével. Az egyetlen különbség: a folyamatos WLAN kapcsolat biztosítássához szükség van egy külön tápegységre. 

 

Hosted in Germany

A Siedle App mobil kommunikáció működése a Németországban elhelyezett, Siedle Server-rel történő titkosított kapcsolatra épül.(ISO 27001 szabvány szerint). Az új server invesztició a jövőbe, mely az intelligen "Siedle IQ" rendszer lelke. 


Ha további információra van szüksége, hívjon minket a 06-20-434-6410-es számon.