Siedle Touch 10


A 10"-os képernyő függőleges és vízszintes formában(Portrait und Landscape) egyaránt beépíthatő. A függőleges formátum tökéletesen alkalmas a keskeny Steel-kültéri egységekhez ill. korlátozott felülettel rendelkező bejáratokhoz. Siedle Touch integrálható a Designlinie Siedle Steel kültéri egységekhez vagy szabadon beépíthető falba, ajtószárnyakba, homlokzatokba.

 

Siedle Touch 10 Designlinie Steel: A kültéri készülékbe beépítve, garantált az esztétikus kialakítás, legjobb minőség „Made in Germany“. Steel-rendszerek egyedileg megtervezettek, gyártottak, összeszereltek, teszteltek, beszerelésre készen kerülnek kiszállításra.

 

Siedle Touch 10 beépítetve: Alternativaként a komplett kültéri egységekhez a Siedle Touch  homlokzatokba, ajtószárnyakba vagy falba is beépíthető. A kezelőpanel, a kamera, a hangszórómodul egymástól függetlenül elhelyezhetőek. Így a kamera a legoptimálisabb képet adja a bejáratról. 

 

A Siedle Touch Interface 2.000 hivóig programozható, s a kezelése intuitív. A kezelőfelülete egyedileg, szinte korlázok nélkül, indivuálisan összeállítható. Hívógombok mérete egyedileg beállítható, képpel vagy céglogóval ellátható. Az infómezőn, jobb oldal, szöveg, kép, vagy film jelenithető meg.

 

Az ajtónyitásra szolgáló kódzár számainak poziciója változó, biztosítva a legnagyobb biztonságot.

 

Csoportalkotás: Lehetőség van csoportok, alcsoportok létrehozásáre több hívás összefogására.

Ha további információra van szüksége, hívjon minket a 06-20-434-6410-es számon.