Kültéri egységek, lakáskészülékek

Audio kültéri egységek

Hallani, beszélni, kinyitni az ajtót –ezek az alapfunkciói egy klasszikus kaputelefonnak. A Siedle-nél az alapfunkciók bővíthetők, négy különböző design-ban rendelhető, és kombinálhatóságával minden kívánságot, elvárást teljesít.
Tovább...

 
Video kültéri egyégek

Jó ha beszélhetünk az érkező vendéggel, de még jobb ha láthatjuk is. Jobb, mint a kérdés: Ki az? A video kamera képe, nem csak kényelmesebb szolgáltatást jelent, de nem mellékesen a személyünk és vagyonunk biztonsága is nagy mértékben nő.
Tovább...

 
Audio beltéri egységek

Klasszikus készülék kézi beszélővel vagy kézi beszélő nélkül (handsfree), falra szerelve vagy az asztalra helyezve, Standart vagy Komfort fém, fa, lakk előlappal…Ön választhat.
Tovább...

 
Video beltéri egységek

A bejárat mindig szem előtt van. A video beltéri egységekkel bármikor behívható a kültéri egység kamera képe. A modell választék, az elrendezés sokszínűsége ugyanolyan széles,mint az audio készülékeké.
Tovább...

 
Komplett szettek

Minden, amire egy kaputelefonhoz szükség van: A Komplett szett, kültéri egységből, beltéri egységből, és tápegységből áll. Egyszerű, gyorsan felszerelhető.
Tovább...

 
Interface-k

Miért ne fogathatná a kaputelefon hívását vonalas készülékén, vagy mobil telefonján illetve számítógépén? A Siedle Interfce-k Schnittstellen kapcsolatot teremtenek a kültéri egység és telefonközpont, a számítógép és az intelligens ház hálózata között.
Tovább...