Video beltéri egységekVideopanel

A legmagasabb követelményeknek is megfelelő képminőség: A Videopanel 17,8 cm (7 Zoll) képátmérőjű monitoron jeleníti meg a kültéri egység kamerájának képét. A Siedle termékekre jellemzően egyszerűen, könnyen kezelhető. Megjelenésben, színben hatalmas választékkal rendelkezik.

Tovább

 

Kézi beszélővel

A monitorkép megtekintése, a kézi beszélő leemelése, beszélgetés, ajtó nyitás, majd a kézi beszélő visszahelyezése: Egyszerűbb nem is lehetne. Az egyszerűség előnye: az intuitív használat. Az elektronika egyszerű, nem tartalmaz bonyolult áramköröket. És az ár – a kézi beszélős beltéri egységek olcsóbbak, mint a hasonló paraméterű kézi beszélő nélküli (handsfree) kaputelefonok.

Tovább

 

Kézi beszélő nélküli

A látogató “szemébe nézni” és egyszerűen csevegni. Kézi beszélő és kábel nélkül, mint egy, egyszerű társalgás, úgy működik a kézi beszélő nélküli kaputelefon beltéri egység. A letisztult design biztosítja az egyszerű kezelést.

Tovább

 

Siedle Scope

Pillantás a bejárat elé, valamint kapcsolat a világgal: Siedle Scope, egy video kaputelefon beltéri egység és egy vonalas készülék (DECT-telefon) egyben – mobil, vezetéknélküli. Two in one.
Tovább

 

IP-hálozat

A DoorCom-IP interface összekapcsolja a kaputelefon kommunikációt az IT világgal. A számítógép a kaputelefon beltéri egysége, míg a LAN hálózat az adatátviteli eszköz.

Tovább