Siedle App


A Siedle App mobillá teszi a bejárati kommunikációt. A lakók kommunikálhatnak a látogatóval, akkor is ha éppen a kertben vagy a garázsban tartozkodnak.
Az okostelefon vagy a tablet élőképen jeleniti meg, ki áll az ajtó elött.

A Siedle App funkciói megegyeznek a Siedle beltéri készülék funkcióival. A videókép azonnal, nem csak a hívás fogadása után jelenik meg. A hangminőség pedig megfelel a Siedle gyártól megszokott magas követelményeknek.

 

Minden rendszerhez a megfelelő App
Siedle App rendelkezésere áll mindkét Siedle installációs rendszerhez: BUS-os "In-Home rendszerhez" és a "Siedle Access rendszerhez" egyaránt.

A különböző verziók között a rendszertől függő apró különbségek vannak. Azonban minden Apps-nél azonosak az alapfunkciók, melyek egyszerűek, intuitívak, és nagy biztonsággal működnek.

 

A megfelelő Siedle App a különböző rendszerekhez:
– Az "In-Home-Bus rendszerhez" egy inteface segítségével: Smart Gateway(SG150 és SG650)
– Az  IP-alapú "Siedle Access rendszerhez"

 

Siedle App mint kiegészítés
A WLAN vagy a mobilkapcsolat nem biztosítja mindig a megfelelő minőségű összeköttetést. A mobilkészülékek különbözősége, az operációs rendszerük gyakori változása befolyásolják a Siedle App minőségát, megbízhatóságát. Ezen okból kifolyólag javasolt egy rendszer beltéri készüléknek a betervezése - egy beltéri készülék, kézi beszélüvel vagy kézi beszélő nélkül
A video beltéri készülékekhez...