Legfrissebb információk

www_086_Haus_d_Wirtschfoerd_Hannover_0803_11908

Stílusos központ

Az épület, mely 1912 és 1914 között a Continental gumigyártó központja volt ma számos regionális szervezet irodájának ad otthont.

tovább »
Karl-Koehler-GmbH_Besigheim_03--086

Karl Köhler GMBH

A cég új irodája és rekreációs központja akár névjegykártya is lehetne. Az építõipari kivitelezéssel foglalkozó cég betonépületekre specializálódott. Mindez visszatükrözõdik új fõhadiszállásukban. A bejutást és kommunikációt a Siedle kaputelefon termékeivel valósították meg.

tovább »
www_086_brauhaus_01

Egy komoly kihívás

Amikor a berlini David Chipperfield építésziroda felkérte a Siedle-t egy különleges munkára nem voltunk biztosak benne, hogy sikeres lesz a projekt.

tovább »
tiny-gold-christmas-gift-6288

Kellemes Ünnepeket Kívánunk!

Minden kedves Ügyfelünknek, és Partnerünknek ezúton kívánunk Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet!

tovább »
www_086_Beisheim_Center_Berlin_02539

Beisheim Center

Ez a modern épület a tudatos várostervezésnek köszönhetően épült meg Berlinben a senkiföldjének számító Potsdamer Platz-on. A modernitást a megjelenés mellet a Siedle kaputelefon eszközei is biztosítják. Persze nem csak Berlinben vagyunk jelen. Siedle kaputelefon Budapest területén is rendelhető, nem csak beszereléssel, de teljes körű tervezéssel is.

tovább »
www_071_Reifenhaus_Wiesbaden_011_10908

Modern otthon Wiesbadenben

Modern otthonhoz modern kaputelefon jár - gondolták a tervezõk, és éppen ezért a Siedle termékeit építették be ebbe a lenyûgözõ otthonba.

tovább »