Legfrissebb információk

Photo by Nick Karvounis on Unsplash

A kaputelefon az idõseknek is nagy segítség

A Siedle kaputelefon megoldásai talán az idősek számára nyújtják a legnagyobb segítséget.

tovább »
TL_611-3_Weiss_27619_100

Kaputelefon a biztonság szolgálatában

A Siedle video kaputelefonok nem csupán kényelmi eszközök, hanem sokkal szerteágazóbb funkciókat szolgálnak ki.

tovább »
Siedle Axiom

Siedle Axiom

Siedle Axiom beltéri készülék, az épületkommunikáció jövõje, a legszebb megjelenési formában: A kommunikációs központ egyesíti a legfejlettebb technikai lehetõségeket, a legmagasabb igényeket is kielégítõ elegáns design-nal.

tovább »
Access_iPhone6-213x165

Bárhol is jár, kaputelefonján keresztül mindig elérhetõ

Próbálja ki a SSS Siedle gyár újdonságát, a Smart Gateway elnevezésõ eszközt, mely segítségével a SSS Siedle kaputelefonok távolról, GSM hálózaton keresztül is, bárhonnan -természetesen, ahol van GSM hálózat- elérhetõek (kép, hang, vezérlés. pl ajtónyitás, világítás bekapcsolás)

tovább »
szinergia-213x165

Új szinergia: SSS Siedle és Jung együttmûködés

Két specialista, egy rendszer. A világ két, a saját szakterületén vezetõ cége, az SSS Siedle, az épületkommunikációs rendszerek, kaputelefonok specialistája, és Jung, az épületrendszertechnika szakértõje, egyesítik erõsségeiket. Az együttmûködés a SSS Siedle számára belépést jelent, a kapcsolók és épületautomatizációs rendszerek világába, míg Jung, a kommunikációs technikában a SSS Siedle gyakorlati tapasztalatára, innovativítására hagyatkozik.

tovább »
S_851-0_LD104_Blau_CB_S_HZEsche_158er_21186-213x165

Karbon, fa, és bõr

A Siedle beltéri egységek kiváló anyagminõségükrõl egyedi lakkozási lehetõségeikrõl ismertek. A Siedle kaputelefonok beltéri egységei, új, – karbon, fa, és bõr – felületekkel is választhatóak, melyek weboldalunkon, a konfigurátorban megtekinthetõek. A két fajta karbon, a négy féle fa, és a tízenkét féle bõr felület között, biztosan Ön is megtalálja az ízlésének, a lakása berendezésnek megfelelõ kivitelû kaputelefont.

tovább »