Legfrissebb információk

www_086_teherani_hamburg_08751

Egyedi kaputelefon

A Siedle kaputelefonok számos színvariációban elérhetõek, de természetesen kérhetõek teljesen egyedi megjelenéssel, akár céges arculathoz igazítva.

tovább »
www_086_Orange_Kopenhagen_01872

A kaputelefonok királya

Magyarországon dübörög az építõipar. Számos irodaépület kivitelezése közben kerül beépítésre profi kaputelefon Budapest területén. Vajon melyik márka az amelyet egy telekommunikációs cég választ magának? természetesen a Siedle!

tovább »
Merkana-Reisen_Remscheid_011--086

Villa Merkana

Mi mindig örülünk amikor a klasszikus építészet, és a modern technika találkozik. Fõleg ha kaputelefon rendszereinkkel, video kaputelefon szettjeinkkel részesei is lehetünk ennek a folyamatnak.

tovább »
www_158_Villa_S_063_19254

Hétköznapi menedék

Ha az ember épít egy házat, ahova el szeretne vonulni a világ elõl, akkor oda csak olyanok léphetnek be, akiket a házigazda szívesen lát. Ennek a vendégszelektálásnak a legjobb eszköze pedig a kaputelefon. Számos kaputelefon Budapest területén is ilyen okból kerül beépítésre, de mi most külföldre megyünk egy igényes példáért.

tovább »
www_086_Stadtbibliothek_Stgt_Fassade_3_12871

A Stuttgarti városi könyvtár

Az Eun Young Yi által tervezett épület monolitként magasodik a városban. Az épület modernitását a kivitelezõ a Siedle kaputelefonok beépítésével növelte.

tovább »
www_086_01862_06719

A Harkotten kastély

A Wesztfáliai kastély abban a szerencsés helyzetben van, hogy nem csak kivitelezõje volt barokk építõmester, hanem 200 évvel késõbb felújítója is Németország egyik elismert tervezõje.

tovább »