Legfrissebb információk

www_086_Wohn_Geschaeftshaus_Altlandsberg_00241

Az egyedi szín nem akadály

A történelmi múltú atlandesbergi épület felújításakor a kivitelezõ meg akarta tartani az eredeti színvilágot. Azt gondolta nem fog ennek megfelelõ kaputelefont találni. Természetesen a Siedle szállította a megoldást.

tovább »
www_086_Dannerhuset_2_19698

Ahol tényleg fontos a biztonságos beléptetés

A koppenhágai Danner Krízis Központ olyan nőknak nyújt menedéket, akik családon belüli erőszak áldozataivá váltak. Nem véletlen tehát, hogy ide nem elég egy egyszerű kaputelefon, hanem profi, biztonságos megoldás kell. Vagyis Siedle

tovább »
Clipboard01

Ilyenkor jön igazán jól a kaputelefon

A koronavírus miatt egyre többen maradnak otthon. A kaputelefon budapest területén jön most igazán jól, ahol sokan élnek. Ha az Ön otthona rendelkezik kaputelefonnal ki sem kell mennie amikor csomag, látogató, vagy a postás érkezik. Nem kell megfognia a kilincset, találkoznia sem kell a látogatóval.

tovább »
www_086_Robert_Bosch_GmbH_00138

Hagyomány és modernitás találkozása

A Robert Bosch GMBH egy történelmi épületbe költöztette központját berlinben. A beléptetésnél fontos volt, hogy a kaputelefon rendszer ne csak funkciójában, de megjelenésében is megfelelõ legyen.

tovább »
www_086_Polizeipraesidium_Hamburg_02174

Beléptetés a rendõrségen

Abban egyet érthetünk, hogy nem mindegy milyen kaputelefon felügyeli a beléptetést egy rendõrkapitányság épületébe.

tovább »
www_086_Deutscher_Bundestag_Verwaltung_00032

Siedle kaputelefon a német kormányzati épületekben is

Egy kaputelefon márka értékét jól jelzi ha a német kormányzati épületek biztonságos beléptetését felügyelik vele. De Siedle kaputelefon Budapest bármely otthonába is beépíthetõ igény szerinti kialakítással, tervezéstõl a megvalósításig.

tovább »