Legfrissebb információk

www_086_referenz_foster01_6671

Chesa Futura

Az évszázados hagyományokat és a futurisztikus megjelelést ötvözi ez a svájci StMoritzban épült ház. A jövőbemutató megjeneést a Siedle modern kaputelefon megoldásai erősítik.

tovább »
Berghausen_Fam_Beital_001--086

Okosotthon és referenciaház

Vajon milyen otthont épít magának egy család, amely okos otthonok kivitelezésével foglalkozik. Olyat amely okos is, és egyben referenciaként a lehetõségek bemutatására szolgál. Hát persze hogy a Siedle kaputelefon rendszere került itt is beépítésre.

tovább »
www_086_Wohnhaus_Breisgau_01680

Egy családi kúria

Ma már az elegáns otthon nem csak a szép kerítésben, vagy gyönyörű kertben, hanem a minőségi kaputelefon egységben is megnyílvánul. Ezt mi is tapasztaljuk amikor kaputelefont budapest területén vagy környékén szerelünk be.

tovább »
www_086_Villa_am_kl_Wannsee_Berlin_02520

Ház a tónál

A berlini Wannsee tó partja igazán elõkelõ hely, ahova különleges emberek építtetnek különleges ingatlanokat. Ezekhez pedig minõségi kaputelefon megoldás jár.

tovább »
www_086_Wohn_Geschaeftshaus_Altlandsberg_00241

Az egyedi szín nem akadály

A történelmi múltú atlandesbergi épület felújításakor a kivitelezõ meg akarta tartani az eredeti színvilágot. Azt gondolta nem fog ennek megfelelõ kaputelefont találni. Természetesen a Siedle szállította a megoldást.

tovább »
www_086_Dannerhuset_2_19698

Ahol tényleg fontos a biztonságos beléptetés

A koppenhágai Danner Krízis Központ olyan nőknak nyújt menedéket, akik családon belüli erőszak áldozataivá váltak. Nem véletlen tehát, hogy ide nem elég egy egyszerű kaputelefon, hanem profi, biztonságos megoldás kell. Vagyis Siedle

tovább »